söndag 6 juli 2008

Urbana kvinnor i icke-urban miljö

Så var det då dags för den årliga exkursionen, denna gång hamnade vi mellan Västernorrland och Västerbotten på den sk Stockholmsgatan. Inte för att vi hittade någon shopping, däremot otaliga tillfällen att fika - minst tre på fyra timmar - en lite promenad i underbar trollskog och lite klättring på urberget.

Lite smakprov från naturreservatet... vad som inte finns på bild är den fina fikaplatsen mitt i en jättegryta och grottorna som framförallt juniordeltagarna undersökte. Totalt var vi 27 personer på denna lilla trip!

Vattenklöver hette det visst


Small Kanjon (till skillnad från den som heter Grand... men här talar vi i blygsamma norrländska termer och behöver inte vara svulstigt storslagna utan det räcker med det här)


Trollskog på gatuplan


Vandrarkängor, vad är det? Observera att någon i alla fall har vildmannensockar! Alltid något.

4 kommentarer:

Anonym sa...

27 stycken?? Hur gick det till, plockade ni upp lösspringande barn efter vägen?

Så bra att ni hade det bra. Men det var skönt att sova till elva också...

/Majvor

Åren Går sa...

Inga lösspringande barn inte, men många av våra egna valde att följa med. Det var hur som helst en väldigt trevlig utflykt. Och vi i min familj passade på att köra in i små glömda metropoler under vägen hem, bara för att ha varit där. Idag luktar jag fortfarnde eld och rök och grillad korv, en mycket god lukt måste jag säga.
Mrs lizzy

Norma Jean sa...

Låter helt fantastiskt...
Härliga bilder..

Anonym sa...

Vilka underbart vackra bilder! Man riktigt längtar ut i naturen