lördag 5 juli 2008

Och i lurarna - bäst just nu!

Och den här har i ärlighetens namn hängt med ganska länge.
Men vad gör det när den är så himla bra?

Wilco - Jesus, etc.



"You were right about the stars. Each one is a setting sun."

Hur vackert som helst.

4 kommentarer:

Åren Går sa...

Och här har jag levt helt utan att veta att det fanns något som låter så bra. Är allt bra med dem?
Själv har jag under ett år med min kära makes ipod lärt mig tycka om både Bob Dylan och Led Zepplin, men Tom Waits och annat dåligt som finns där skippar jag. Nu ska jag faktiskt unna mig en egen ipod och fylla den med bara bra musik. T.ex Jonathan Richman ( heter han så?) med I was dancing in a lesbian bar som jag en gång fått inspelat av Betty. Vi syns i morgon.
Mrs Lizzy

Anonym sa...

Skivan den här låten kommer ifrån är riktigt bra - kanske är Jesus, etc. tillgängligast, men, men. Låter i övrigt mer än OK alltså.

Har inte lyssnat så mycket på resten av produktionen, måste nog ladda om min mp3. Hur bra uppfinning är inte den?! Hur klarade man sig innan egentligen?
(årets I-lands problem)

/Betty

Anonym sa...

Mrs Lizzy, hur ska jag göra? Tänk om min man får reda på att du kallar Tom Waits musik för dålig. Ska göra mitt bästa för att det inte ska nå hans öron, men för säkerhets skull, vänd honom inte ryggen till... /Adele

Anonym sa...

Vackert vackert som en ljus Botnia natt :-)). Är de från typ USA ? Kände igen silhuetten från San Diego - men jag har väl fel förståss. Däremot måste jag säga ärligt - nu vill jag fara någonstans och klättra i bergen - inte till en till storstadsmetropol. Nåja - Paris - skulle ju inte vara fel - och så blir det ju kanske alperna...

//Pebbles