fredag 2 januari 2009

En kär gammal vän i nya kläder

När portbron passeras, de röda ljusen från Hemavans flygplats syns vid trädtopparna och indiantjutet avklingar i bilen.Kommer det en varm känsla runt hjärtat och med utandningen - Åååh så skönt att vara i fjällen !

Första gången i Hemavan över nyår, spännande - just nu dagen före nyårsafton är det 2plusgrader. Men mängder med snö och kyla har utlovats så vi väntar en dag med att åka....och innan kvällen börjar det snöa - Yipiee !

När vi vaknar är det kallgrader, luddigt, fluffigt och lite sådär stökigt i backen men jättekul - alla åker och yr runt i det fortsatta snöfallet. Jaaaaaaaaaaaaaa kom på det - lyckades glida på snön genom fluffet - jag vill ha mer djupsnö, vill prova igen å igen.

Sedan god mat, nya och gamla vänner, både i och runt stugorna och på afterskiin spelade Pink Hink ! Vad kan man mer begära ?
Kolla här...och visst är ni på nästa år..........
http://www.freeride.se/video/puder-i-hemavan/

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååå,
slalom.
Vad härligt!
Lite avis blir man nog...

Anonym sa...

Vi ska ju snart dit igen :-)) å då tillsammans ! Kram

Anonym sa...

Härligt! Just nu skulle jag gärna åka upp nästa helg.

Men blev lite less när jag såg Stockstugans spelprogram för våren. Det är precis som de senaste 100 åren. Pink Hink, Riff Raff Ruff och No comments. Kan de inte förnya sig något år? Det finns ju så himla många bra röjband.

Anonym sa...

Tipsa dem :-)) och vill du upp nästa helg kanske jag kan fixa det !