måndag 1 december 2008

Dagens slogan!

Efter att ha färdats till jobbet i ett av de sämsta väglagen man kan tänka sig som vintercyklist dvs. ishalka blandat med modd, snö som ibland håller en cykel och där cykeln ibland slirar igenom, enbart partiell sandning ( - vart fan ringer man och klagar om sandbilen glömt halva cykelbanan?) uppenbarade sig dagens slogan:

Bättre att se ut som en idiot än att bli en idiot!

Hade på desperat hjälmjakt endast hittat den äldsta och fulaste cykelhjälmen, men det kändes bra att ha den ändå. Speciellt med min nya slogan; går den att sälja tror ni? Slogan alltså - inte hjälmen?

PS
Uppdatering: Efter lite klickande runt på Umeå kommuns hemsida hittade jag till sist en blankett där det gick bra att felanmäla.
Jäklar vilken besvärlig människa jag kommer bli i vinter...
(mohahahaha - djävulsskratt)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Felanmäla snöskottningen och den allmänna uppfattningen är att byråkrater är besvärliga och krångliga ???? Allmänheten är värre och har endast sitt eget bästa för ögone (he´he obs lite ironi)) //P

Anonym sa...

I do agree by the way - gillar hjälmar - funderar på ryggskydd - halkskydd och dubb i däck är bra :-) Mössa är varmt å skönt halsduk likaså - hu vad man har frusit om örsnibbar för att inte tala om låren å fötterna för att man har gått ut oklädd...är dte åldern eller ? //P

Anonym sa...

Jag är hjälmfanatiker efter att förlorat en när och kär i en cykelolycka.
Vi är smarta kvinnor och har all anledning att skydda det vi tänker med.

Hur gör man för att byta ut "sa" mot annat, typ "surrar igen"?