torsdag 7 januari 2010

I Delhi

Dagarna bara gar och redan har vi hamnat i Delhi. Fast har inte sett sa mycket mer an flygplasten och hotellet. Kom fram rejalt forsenade - for har i Delhi ar det fog. Luften ar verkligen dalig - antar att de ar inversionen. Och folk gar omkring i tackjacka och mossa... Valdigt svalt jamforselevis med Kerala... I Kerala lag det kring 30 grader dygnet runt kandes det som, har var det 17 grader och dimma nar vi landade.

Husbaten var suveran, i sakta mak akte vi fram pa en flod och pa kanaler bland risfalten och de indiska byarna. Vackert som tusan. Och sa vidare till Cochin dar vi hann kolla lite pa stan och sedan se traditonell dans pa kvallen - verkligen annorlunda. Tyvarr kommer bilderna forts nar jag kommit hem. Lite osaker pa hur mycket tid och hur manga rupees det skulle kosta att ladda upp bilder fran hotelldatorn. Naval.

I morgon blir det en titt pa Delhi och sedan aker vi vidare till Agra dar Taj Mahal ligger. Allt flyter pa bra, alla transporter tar dock valdigt lang tid - men man hinner ju se massor pa vagen, for fort gar det inte. M ar pa benen och nu ska jag ga och ata en indisk gryta. Ha det sa bra!

kram kram

3 kommentarer:

B2 sa...

Det låter som att du har det härligt. Ta vara på tiden när det inte går så fort och njut av det lugna.

Här är det oxå härligt, mycke snö men kylan har övermannat oss! I morse hade vi -28 grader. Allt går tungt! å det känns som att bilens däck är ovala (å de e dom säkert).

Nu laddar jag för fest på lördag - ska bli såå kul. Kramar

Peb sa...

Hej härligt att höra från dig - låter underbart med en tur på floden - ja och som B2 säger här är det kallt ! Kram

Anonym sa...

Härligt att höra hur ni har det och som B2 säger NJUT

Kram//Kelly