tisdag 16 september 2008

Snälltåget





Så hette tåg som gick väldigt fort för länge sedan - nu heter de x2000 och rapid å sånt där. Så har det kännts nu på jobbet när jag kom tillbaka efter min lilla ledighet. Snabbt vänjer man sig vid att vara ledig. Att spendera tiden efter behag och som det passar. Därmed inte sagt att man inte vill göra något inte vill jobba. Adele sa att hon har fått ett minne av frid å lugn från fjällen som bara är att plocka fram. Jag lägger oxå här ut fler bilder för att visa hur fint det var.
Tjulträsket.




Såg sen att rubriken var lite kul...snäll...tåget. Vandringen var verkligen som ett snällt tåg, tyst, vackert och balsam försjälen. Förstår nu också efter att ha pratat med lite folk på jobbet att det är lite unikt att ha gått 5 dagar i strålande sol.


Tärnasjön i morgondis
Rogenmoränlandskap efter Tärnasjön


Ingången till Syterpasset

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka härliga bilder... men var är alla partybilderna?

Åren Går sa...

I fjällen var partyt vandringen :-)

Anonym sa...

vilka otroligt vackra bilder, förstår att upplevelsen är ännu vackrare. Och era liv fyllas av snälltåg.....för det gör livet så mycket härligare.

När går nästa snälltåg..... Ni vet det med skidor i bagaget?

KK

Anonym sa...

Underbara bilder!

Nästa år är jag kanske på... och snälltåg är ett fantastiskt ord! (Kommer föresten från tyskans schnell som betyder snabb)

Fast tåg är ju snälla! :-P

Anonym sa...

Det med skidor i bagaget går med snälltågsfart och det blir snart :-) vad sägs om v 7,8 elelr 9 och v 14 vecakn före påsk ????

//P

Anonym sa...

Jättesugen på att följa med till vårvintern, inte för att åka skidor men för att ligga i en driva med en bok och serva med choklad och päronkonjak. Och kanske en och annan grillad korv om ni hade haft tur.

Men det går ju inte. Kan dels inte avyttra Tonåringen vare sig en hel eller halv vecka och så var det ju det där med pengarna... Rivieran är fortfarande på och innan månaden är slut vet vi om och när vi har hus!

2012 borde jag väl kunna lämna henne ensam ett par dar, eller?

/Majvor