måndag 20 april 2009

Fröken April

Tack fröken april för en härligt god middag med trevligt prat runt ditt enormt gästvänliga matbord. Och tack för dansuppvisningen, ser fram mot att dansa afrikanskt till trummor.
Hörde att det ordnades lägerhelg med afrikans dans på Norrbyskär i fjol sommar, det kanske vore något :-)

Och tack till alla andra månadsdamer som var på plats för trevligt sällskap, intressanta samtal och en kväll i ert eminenta sällskap.

4 kommentarer:

Pebbelitebbel sa...

Kan bara instämma - härligt varmt och gott - skönt avslappnade och uppiggande - så många av er finns det inte överallt - å särskilt int´ på jobbet - .....arbetsuppgifterna är som ni men inte arbetskompisarna - eller så är det byråkratmiljön som gör nåt med människorna - NEJ - ni är unika ! Bock å tack för maten å sällskapet :-)

P sa...

Psst förresten - hur var det nu 2009 ska jag börja träna mer (body balance eller varför inte afrikanskt..) och så skulle jag kanske i en framtid vilja ha ett ännu mer kreativt jobb - eller få jobba i en än mer kreativ miljö....

P sa...

eller kanske skriva en bok - jag skriver ju int egentligen men jag skulle vilja berätta en massa saker......men det bir nog nåt för pensionsåldern fast jag är rädd att jag måste börja innan dess...för man glömmer ju åtaminstonde jag...

Betti sa...

Även jag ställer mig upp och jublar.
Smaskens och trevligt!


ps
Det ÄR gott med bröd.