måndag 4 augusti 2008

Festival!

Betty har inte ensamrätt på vare sig festivalbesök eller -bloggande, sådeså. Ååååh vad kul det var att leka modererad tonåring några dygn. Modererad? Tja, för undertecknad är nog tiden med att bo i tält, kissa i buskarna och duscha endast sporadiskt över en gång för alla. Civiliserat boende, tack! Tonåring? Sena nätter, vildsint dansande, kedjerökande, lite för mycket dryck och för lite sömn och framförallt en massa härlig musik och roliga människor.

Årets mest entusiastiska festivalbesökare var föga oväntat Pebbles. Vid tvåsnåret festkväll nr 3 hade hon tvättat smink, borstat tänder, glidit i något bekvämare och låg till synes djupt insomnad under täcket för att en kvart senare återuppstå som sitt vanliga sprudlande jag och rusa tillbaka till festplatsen för att dansa polska med Betty.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att man kan fortfarande, eller hur - men jag håller med om att det är skönt att ha det någorlunda bekvämt - kroppen gillar det liksom - förr kunde man göra vad som helst uatn att få ont - så är det inte längre...
//P