söndag 19 juli 2009

Men hur tänker de egentligen?

Kristdemokraterna föreslår att alla som gör abort ska registreras. Detta är, enligt en utredning de nu presenterar, ett mycket bra sätt att sänka antal aborter.

Men, hur tänker de egentligen? Suck. Orkar inte ens skriva mer. Men nu vet ni min åsikt.

5 kommentarer:

Peb sa...

Pja man vill väl veta vem och varför de gör abort för att sedan kunna styra och förändra ett oönskat beteende - jag tycker det är mycket kontroll å kontroll av både det ena och det andra - funderar lite på vad det kostar och sådär och vilken nytta det är för och för vem ???!!!!eller kanske KD också lider av en uppochnervänd ålderspyramid och har fattat att det måste födas fler barn för att de inte ska behöva jobba ihjäl sig :-))

Adele sa...

Registreringen är för mig bara ett sätt att försöka skrämma till att inte våga göra en abort. Och då måste man förstå att vägen till beslut att ta abort redan är svår, den som finner sig i den situationen behöver stöd och råd och hjälp. Och inte ett hot om att finnas i något register för att , ja vadå? Hålla koll och utsättas för förhör? hot? Att andra kan få tillgång till register? Då måste man väl jobba med preventiva åtgärder istället om man vill få ner aborterna!

Anonym sa...

Jag håller helt med dig Adele nu måste vi kvinnor sätta ner foten, ryta så högt vi kan och verkligen kämpa för en kvinnlig rättighet att själv avgöra om vi vill bära fram ett barn eller inte. Om någon ska registreras är det galna kristdemokrater som ger ett så föråldrat förslag. Hur är det med männen som är far till dessa foster ska dom också registreras? Knappast! Nej jag blir så rasande att jag inte hittar ord.
Säg hur vi kan agera för att förhindra denna galenskap!

Anonym sa...

Jag håller med föregående skrivare.
Ibland blir man så trött.
kvinnans rättigheter tycks bara gå bakåt ibland.
Lizzy

Betty sa...

Jag tycker det är bra att Kristdemokraterna kommer med sådana här inlägg - det visar paritets verkliga ansikte - vilka knasiga värderingar partiet faktiskt har.
Allt för ofta gömmer de sina ideér i något lite mysaktigt och "trevligt" - typ, den där partiledaren verkar ju ha lite humor och de är väl oförargerliga. Men de är de INTE.

Och förslaget.
Suck.
Idioti.