onsdag 18 november 2009

Forts grafitti å citat


Här är två som jag har haft länge i telefunken - visst är de bra ! :-). Den övre tavlan är från en toalettpub i Östersund. Just nu räcker det med att sticka ut huvudet så blir man omsvärmad av regn...hur som - på fredag spelar vännens kompis H på Harrys, Hoover band och vi ska dit - någon som vill med ? Å vill man träffas innan kan man komma förbi på 5:e vån, å bli lite ompysslad å omsvärmad. Det blir ingen mat men ngn snitt åv lite snacks kan det finnas.



5 kommentarer:

Adele sa...

Men Pebbles! Du sa ju sist vi var på Harrys att du aldrig mer skulle dit? :-) Nu har du ju i alla fall en riddare med dig som kan försvara dig mot de värsta busarna!

Herr Bear är med grabbarna på herrmiddag så jag stannar hemma med lilla R och FREDAGSMYS. Mysamysamysa!

B2 sa...

Har en eftermiddagsdate..........
med yngste sonen, och flexar ut tidigt, shopping är målet. Sen vet jag inte vad som händer, skulle tro att jag "förbrukade" min fredagsmystid igår tisdag (godis, chips, dricka och tv-tittande från sänghorisonten) det är sååå mysigt. Ju äldre kiddsen blir måste man bli mer och mer flexibel om man gillar den här stunden.

Kanske är det läge att Mysamysamysa! på Harrys med dom värsta busarna och med dig Pebbles.

Vi får höras!

K

B1y sa...

Som sagt, man ska aldrig säga aldrig.

Vilket innebär att även Betty troligen kommer befinna sig i Harrys lokaler på fredag.
Hur ska detta sluta?
Coverklubb på lördag och Harrys på fredag---

:-)
Det var väl det där med att vara möjlig.
(Möjligen möglig)

Anonym sa...

hoppas ni alla haft en härlig kväll oavsett vilken aktivitet ni ägnat er åt och som gav just dig en känsla av vardagsnjutning

//Kelly

Peb sa...

Det var riktigt kul :-) och dans ! Och ca 50 st från GE health Care, + lite andra kändisar ;-) .... annars har helgenvarit lugn och fylld med flytt å billagning