tisdag 23 juni 2009

Sushikväll

Träffades ett gäng från jobbet och gjorde egen sushi i kväll. Gott och enkelt - och jättetrevligt! Jag måste ha världens bästa jobbarkompisar. :-)

Själv är man ju nybörjare på det här... förstod inte hur viktigt det är att rulla rullen hårt... gissa vilken tallrik som är min!?
hehe.
Men det gick bra att äta ändå!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag fyllde mina alldeles för mycket första gången jag gjorde sushi, de sprack alla. Idag ska jag och mina två äldre flickor besöka en av stadens sushirestauranger och äta lunch. Jag längtar redan.
lizzy

Adele sa...

Det narmaste sushi jag kommit pa Kreta ar indisk mat. Hehe! Och det kanns ratt exotiskt bland alla strandrestauranger. Vi ska ata stuvade makaroner och kottbullar nar vi kommer hem. Sa svensk blir man efter 2 veckor!

Anonym sa...

Haha gissa om det känns skönt idag - med en kopp kaffe i handen - och jag läängtar oxå efter köttbullar å makaroner. Tror att vi har ett gott kök - bara inte lika omskrivet som vissa andra länders - P nyss landat :-))

QQ sa...

Jaaa, stuvade makaroner och köttbullar. Gu' va gott. Jag har ju hushållets vegetarian och skaldjursallergiker på rymmen, så här ska ätas döda djur!