måndag 29 mars 2010

Gasen i botten!



Nu är det snart dags, hinder efter hinder röjs ur vägen - efter dagens handledarkurs så ska bara de sista pappren in till Transportstyrelsen så ska vi ut och övningsköra. Ska bli väldigt spännande... och roligt!

Koppling, dragläge, ecodriving.
Och hur kör man själv?

Betty - snart på en stor, öde parkering nära er!

7 kommentarer:

QQ sa...

Äldre eller yngre dotter? Eller båda?

Jag fasar verkligen för att övningsköra med min, tror inte jag har nerver för det och så är jag inte riktigt säker på att jag själv KAN köra bil. Egentligen.

P sa...

Haha gissar att det är både och kanske mågen å ;-) grattis du har en hisnande upplevelse framför dig som handlar mycket om att våga och släppa taget.......och förstås lära ut..

P sa...

Tips - på västerslätt bredvid alla företag ä rdet långa raka gator och väldigt lite trafik....även här på kvarnvägen fast det ä rlite trixigare

Adele sa...

Barn 1 är för min del i hamn. Och en helt ny värld har öppnats. Hämtning, handling, egen tid. Nu kan ju sonen själv bestämma/hjälpa till. Och tänk vad mycket pengar man ska spara på taxi när man ska hem från krogen! :-)

Anonym sa...

spännande...du har fått mig att inse att jag kommer att ha tre inom två år...måste börja spara tror jag...Lycka till!

B2 sa...

Har precis varit och tankat bilen :( ... jag undrar -vem är den här "man" som kan spara mycket pengar på taxiresor?

QQ sa...

Ärligt talat Adele så tror jag det är svårt att få någon lönsamhet på det där...

Är det någon som vill vara handledare åt Tonåringen när det börjar bli dags. Jag betalar alla kostnader. Obs! Seriöst!!

Jag har tänkt fortsätta att vara billös på vintrarna, det fungerar faktiskt bra, men som resultat har jag dels de facto ingen bil på vintern, dels blir min vinterkörning allt sämre. Och det är rätt väsentligt att behärska som norrlänning.