söndag 9 september 2012

Sandlådor

Idag har jag haft en längtans dag - saknar barnen och skulle kunna ge nästan vad som helst för att få sitta en dag på sandlådekanten med dem och bygga och köra runt med små bilar och säga wrrn brrrrr wrn wrn...men när man satt där så var det ju många gånger man inte hade tid och längtade efter att de skulle bli större så att man skulle kunna göra andra saker....den där längtan, den där längtan hem å bort, hit å dit - nåja, hur som så längtar jag så efter O å M idag !

3 kommentarer:

Anonym sa...

Längtan är jobbigt.
Men också fantastisk...
Att kunna känna känslan, att längta efter någon innebär att det finns någon att längta efter. Någon som är betydelsefull, någon som är viktig och någon man håller av.

♥kärlek♥

//Kelly

Adele sa...

Längtan efter en tid som inte kommer tillbaka, man blir nostalgisk och t o m lite blöt i ögat. Jag vet hur det känns, men snart kommer barn-barnen.... Hur man nu ska hinna med dem, när vi nu äntligen har egen tid och massor med roligt framför oss. Eller hur!

P sa...

Ja jisses - nu är oxå en tid att njuta - av att kunna göra saker man har längtat efter - och vara lite oplanerad iaf ibland o bara vara....